Samsung Galaxy Note 10+ får 3D-Skanning möjligheter

Av Samsungs nya Galaxy Note 10-sortiment erbjuder Galaxy Note 10+ en 3D-skannings- och modelleringsfunktion som kan resultera i 3D-utskrivbara filer som gör det till en användbar följeslagare för 3D-skrivare.

Samsung har introducerat sin senaste serie produktivitetsbaserade smartphones. Det sydkoreanska företaget hävdar att Galaxy Note 10 (men verkligen, Note 10, Note 10+, Note 10 5G och Note 10+ 5G) var ”utformad för att få lidenskaper till liv med nästa nivå makt.”

Dessa passioner kan inkludera 3D-utskrift eftersom Note 10+-varianten integrerar AR-och 3D-skanningsfunktioner i blödning i form av 3D Scanner5-appen. En separat nedladdning, men endast kompatibel med de två Note 10+-telefonerna, säger företaget att det är en ”banbrytande först” för Note.

Det kan skanna ett objekt och sedan omedelbart göra det till en rörlig 3D-rendering. Det påstås att du till och med kan exportera modellen till 3D-tryckning. Detta kommer utan tvekan att resultera i några intressanta skanningar och utskrifter inom tillverkarsamhället.

”Redan från början har Galaxy Note stått för de bästa teknikerna och funktionerna. Galaxy Note 10 föreställer sig detta löfte för den moderna Note-fläkten som använder sin smartphone för att ta sin produktivitet och kreativitet till nästa nivå och som utan problem flyter mellan idéer och ansträngningar vid ett ögonblick, ”sa DJ Koh, president och VD för IT- och mobilkommunikationsavdelningen, Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Note 10+ 3D Skanner (Källa: Samsung)

AR Doodle S Pen i Galaxy Note 10+

AR Doodle är en annan spännande funktion i Galaxy Note 10 eftersom användare kan ta S Pen-pennan och anpassa foton med ritningar, effekter och animationer.

Koh fortsätter: ”Varje del av Galaxy Note 10 designades för att hjälpa användare att uppnå mer. Oavsett om de avslutar ett stort projekt för arbete, fångar och redigerar en video eller spelar sitt favorit mobilspel, kommer Galaxy Note 10 att hjälpa dem att göra det snabbare och bättre. ”

Galaxy Note 10 kommer inte att vara billig, och till ett startpris på $ 949 kommer att ge en rejäl investering när den lanseras senare denna månad. Men med den typen av skanningsteknologi – om det fungerar som visas i videon ovan – kanske det är värt det. Vad tror du? Kommer det att vara telefonen att ha om 3D-skanning och 3D-utskrift är din sak? Släpp en kommentar och meddela oss.

Ovan text är härlett från denna källa, av All3DP, under licensen CC BY.